top of page

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat vuosien saatossa kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti. Aiemmin lähinnä nuorten ihmisten keskuudessa suositut ripsienpidennykset ovat löytäneet tiensä jo varttuneempienkin naisten silmiin. Ripsienpidennykset suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja omien luonnonripsien mukaan. Ripsistä voidaan tehdä luonnolliset tai hyvinkin näyttävät valitsemalla eri pituisia, paksuisia, enemmän tai vähemmän kaarevia kuituja. Valikomasta löytyvät klassiset ripsienpidennykset, joissa yksi kuitu liimataan aina yhteen luonnonripseen, sekä ripsien volyymipidennykset, joissa ohuemmista kuiduista tehtyjä viuhkoja liimataan asiakkaan ripsiin. Näiden kahden tekniikan yhdistelmästä käytetään nimeä hybridit.

Ripsienpidennysten huoltoväli vaihtelee 3-5 viikon välillä. Huoltoväliin vaikuttaa omien ripsien rakenne, kasvu, pidennysten hoitaminen ja siihen käytetyt tuotteet. Ripsienpidennyksiä käytettäessä luomirajaan kertyy helposti likaa, meikkiä, kuollutta ihosolukkoa ja rasvaa, siksi pidennysten puhdistaminen on erittäin tärkeää. Puhdistamattomien pidennysten pysyvyys on heikko ja luomirajaan kertyvä lika voi altistaa tulehduksille. Ripsienpidennyksiä käyttävän henkilön päivittäisiin rutiineihin tulisi kuulua huolellinen puhdistus veden ja puhdistustuotteen kera, näin ripset pysyvät kauniina koko huoltovälin ajan.  

Ennen pidennysten asennusta luonnonripsien on oltava täysin puhtaat. Suosittelen ripsien perusteellista puhdistusta vähintään 2h ennen varattua aikaa. Mikäli ripsien asennukseen/huoltoon varatusta ajasta osa joudutaan käyttämään esimerkiksi ripsivärin poistoon, ripsien perusteelliseen puhdistukseen ja kuivaamiseen, on se väistämättä pois ripsien asentamiseen käytettävästä ajasta. 

Oikein laitettuina ja hoidettuina ripsienpidennykset ovat kauniit, eivätkä ne vahingoita omia luonnonripsiä. Ripsienpidennykset saavat sinut näyttämään aina huolitellulta, korostavat silmiä ja helpottavat arkea! 

Ripsienpidennysten hoito:
 

- Käytä ainoastaan ripsienpidennyksille tarkoitettua puhdistusainetta. Ripsikulmasta voit ostaa puhdistusvaahdon ripsille.

- Vältä öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsiin ja niiden lähelle, esimerkiksi silmänympärysvoiteet ja seerumit.

- Puhdista ja harjaa ripsesi hellävaraisesti päivittäin. Puhdistamattomien ripsien juureen kertyy kuollutta ihosolukkoa, talia ja meikkijäämiä, joka huonontaa ripsien pysyvyyttä ja altistaa tulehduksille. Älä kuitenkaan harjaa ripsienpidennyksiä märkänä. 

- Vältä nukkumista kasvot tyynyä vasten, ripsienpidennysten kanssa suositellaan nukkumaan selällään. 

- Varaa huoltoaika ajoissa! Huoltoväli on keskimäärin kolme viikkoa.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää tai ripsien pysyvyyden kanssa on ongelmia, olethan pikaisesti yhteydessä!

bottom of page